درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

خط متروی پرند با حضور رئیس جمهور به بهره‌برداری رسید

صبح امروز پنجشنبه متروی پرند با حضور آیت الله رئیسی به بهره‌برداری رسید و این خط ریلی قادر است روزانه ۱۳ تا ۱۵ هزار مسافر را از تهران به پرند و بالعکس جابجا کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۷ - ۰۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 30
کد خبر: ۲۱۶۱۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ پروژه متروی پرند صبح امروز پنجشنبه با حضور آیت الله رئیسی رئیس جمهور و با حضور فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) و وزیر راه و شهردار تهران به بهره‌برداری رسید.

این خط مترو قادر است روزانه ۱۳ تا ۱۵ هزار مسافر را از تهران به پرند و بالعکس جابجا کند.

رئیس جمهور در حاشیه این مراسم اظهار داشت: بالاخره این انتظار ۱۸ ساله مردم به سر آمد. بنده سال گذشته به ایستگاه پرند سر زدم و گزارشی که به من دادند این بود که در چند سال گذشته پیشرفت کار به طور متوسط ۱ درصد در سال بوده و کار متوقف شده درحالیکه می‌توانست این کار سریعتر انجام بگیرد.

رئیسی تصریح کرد: از سال گذشته دوستان و همه بخش‌ها دست به دست هم دادند و امروز به قول یک ساله شان عمل کردند و به بهره‌برداری این پروژه رسیدیم.

رئیس جمهور ادامه داد: در اینجا نزدیک ۵۰۰ هزار نفر جمعیت داریم و این وسیله می‌تواند خیلی به مردم در رفت و آمد کمک کند.

 مترو پرند در ضلع جنوب غربی شهر پرند و آزادراه تهران ساوه و مجاورت فرودگاه بین‌المللی امام خمینی قرار دارد.

این طرح که با پیشرفت ۳۰ درصدی تحویل دولت سیزدهم شده بود، با اعتباری بیش از ۷۵۰ میلیاردتومان از محل اعتبارات وزارت راه و شهرسازی و ۲۰۰ میلیارد تومان از محل بودجه‌های عمومی دولت تامین اعتبار و تکمیل شد.

خط متروی شهر جدید پرند به طول ۵۰ کیلومتر از ایستگاه شاهد در خط یک به سمت شهر جدید پرند امتداد می‌یابد و بر همین اساس شهروندان می‌توانند از تجریش تا پرند و بالعکس را مستقیم و با مترو طی کنند.

مطالعات پروژه خط مترو تهران-پرند در سال ۱۳۸۴ توسط وزارت راه و شهرسازی آغاز شد. عملیات اجرایی این پروژه سال ۱۳۹۰ شروع شد و در سال ۱۳۹۱ اجرای کل طرح به شهرداری تهران واگذار شد. بخشی از این طرح در محدوده حد فاصل ایستگاه شاهد تا شهر آفتاب به طول چهار کیلومتر در ابتدای سال ۱۳۹۵ و بخش دیگر از ایستگاه شهر آفتاب تا فرودگاه امام خمینی (ره) به طول ۲۶ کیلومتر در مردادماه سال ۱۳۹۶ تکمیل و مورد بهره‌برداری قرار گرفت، اما قطعه دوم پروژه متروی شهر جدید پرند به طول ۱۹ کیلومتر از فرودگاه امام خمینی (ره) تا شهر جدید پرند طراحی شد که به دلیل محدودیت‌های مالی و سایر مشکلات متوقف ماند.

ایستگاه شهر پرند در واقع آخرین ایستگاه در توسعه جنوبی خط یک محسوب می‌شود که هدف اصلی آن دسترسی و اتصال شهر جدید پرند به شبکه سراسری متروی تهران و ارائه سرویس حمل و نقل به مسافران شهر جدید پرند و مناطق اطراف با قیمت بسیار نازل است و به‌جز حمل و نقل سریع، حذف اثرات زیست محیطی استفاده از سوخت فسیلی و صرفه‌جویی قابل ملاحظه در هزینه منابع ملی و وقت مسافران را در پی دارد.

شهر جدید پرند در ۳۰ کیلومتری جنوب غربی تهران و در مسیر آزادراه تهران ساوه و در مجاورت فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) واقع شده است و روزانه بیش از ۳۰ هزار نفر بین تهران و پرند تردد می‌کنند. /تسنیم

ارسال نظر